• http://www.kkshoes.ro/artikuli
  • Termeni şi condiţii

   CONDIȚII GENERALE

   Odată cu lansarea unei comenzi pe site-ul nostru confirmați că ați citit, înțeles, și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile stabilite mai jos:

   Termeni si condiții de utilizate a website-ului  nostru kkshoes.ro.

   Termenii şi Condiţiile reglementează utilizarea acestui site online şi relaţia comercială ce privește vânzarea de bunuri şi servicii de către kkshoes.ro. Aceste termeni și condiții constituie un contract dintre "Kolev și  Kolev " SRL și orice persoana fizică care utilizează kkshoes.ro.

   Ca un fondator şi proprietarul acestei pagini web kkshoes.ro  "Kolev și  Kolev " SRL (denumit în continuare "vânzător") va da dreptul să vizualizați și utilizați toate materialele care sunt poștate pe acest site numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să se păstreze toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate. Este interzisa modificarea în vreun fel a materialelor de pe acest site reproducerea sau afișarea publica, efectuarea sau distribuirea sau folosirea acestora pentru orice scop public sau comercial. În scopul acestor Termeni, este interzisă orice utilizare a acestor materiale pe orice alt web site sau rețea de calculatoare pentru orice scop. Materialele de pe acest site sunt protejate prin drepturile de autor și orice utilizare neautorizată a oricărui material de pe acest site poate violă drepturile de autor sau alte legi.

   CONDIȚII GENERALE

   Odată cu trimiterea comenzii, CLIENTUL  acceptă TERMENII SI CONDIȚIILE DE UTILIZARE și se angajează să le respecte.

   Firma "Kolev și Kolev" SRL este inscrisa in Registrul Comertului, CUI: 124010751.

   PRODUSE - bunuri oferite in site-ul nostru care urmează a fi furnizate de către "Kolev și Kolev" SRL cumparatorului ca urmare a contractului încheiat.

   CLIENT - persoană fizică sau juridică care a plasat o comandă confirmată de Vânzător.

   VÂNZĂTORUL "Kolev și Kolev" SRL în cadrul activităţii sale, comercializează produse în condiţiile unui contract încheiat cu CLIENTUL.

   Toate prețurile afișate pe site-ul nostru exclud TVA-ul dar nu includ costurile de transport.

   VÂNZĂTORUL  nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate.

   În lipsa stocului de marfă VÂNZĂTORUL notifică CLIENTUL pentru epuizarea.

   VÂNZĂTORUL are dreptul de efectua orice modificări ale conținutului magazinului online, inclusiv prețurile fără o notificare prealabilă. CLIENTUL este obligat să plătească prețul care era în vigoare la momentul depunerii cererii și confirmării comenzii.

   VÂNZĂTORUL nu garantează că accesul la magazinul online va fi neîntrerupt, în timp util, sigur și fără erori. VÂNZĂTORUL nu este responsabil pentru eșecul de a oferi acces la magazinul online precum și nu raspunde de neexecutarea in termen sau/si de executarea in mod necorespunzator, total sau partial a comenzii sau în cazul în care o comandă nu este prelucrată la timp.

   VÂNZĂTORUL nu poate fi tras la raspundere la apariția unor circumstanțe aflate în afară controlului său - cazuri de forță majoră, evenimente fortuite, probleme de rețea internet și altele.

   VÂNZĂTORUL garantează confidențialitatea datelor clienților și utilizatorilor și se angajează să nu transmită datele cu caracter personal către terți. 

   Făcând clic pe butonul "Comanda" CLIENTUL confirmă că a citit şi acceptat acesti termeni şi conditii.

   Comanda va fi confirmată din partea noastră prin poştă electronică sau pe cale telefonică.

   Comenzi cu date necorespunzătoare, eronate sau incomplete nu va fi valide și executate. 

   Modalități de Plată

   - Plata numerar sau ramburs la primirea coletului

   - Plata prin card bancar

   - Prin Pay Pal

   LIVRARE

   Pentru toate categoriile de produse, termenul de livrare este de 2-3 zile de la data confirmării comenzii. Taxa de transport este 15,99 RON, indiferent de valoarea comenzii, locație (pe teritoriul Romaniei) sau compania de curierat. De asemenea, exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediul firmei de curierat, lista locatiilor fiind disponibila online. Mărfurile vor fi ambalate în mod corespunzător şi vor fi livrare conform regulilor generale de ancorare şi transport. Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de client în formularul de comanda on-line. Aceasta adresa poate fi modificată fara niciun cost suplimentar dacă produsele nu au fost expediate efectiv către client. Daca produsele au fost expediate, clientul va suporta în intregime costurile pentru re-expediere.

   Anulare comanda

   Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 14 de la primirea produselor comandate. Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne sunați la telefon sau să ne transmiteţi o notificare scrisă prin poştă. Puteți solicită returul de produse în urmatoarele cazuri:
   - Produsul returnat trebuie sa fie în stare perfecta, în cutia originala și cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata. Produsul trebuie să se află în aceeaşi stare ca la primire.
   - Produsul trebuie să fie în ambalajul original cu toate etichete. Dacă produsul a fost utilizat de către clientul şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, magazinul nostru nu va putea returna contravaloarea acestuia.
   - Deteriorarea produsului cauzată de client sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de clientul. În cazul în care produsul a fost utilizat de către client nu mai poate fi returnat.
   - Produsul trebuie să fie însoțit cu documentele originale emise de “Kolev și Kolev” SRL (factura, bon fiscal etc.).

   Coletele cu plata la destinatar sau cele cu Ramburs nu vor fi primite fara nici-o exceptie. Costurile de transport nu sunt suportate de către noi. Returnarea banilor se face in termen de 14 de zile lucratoare din momentul în care ați primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ați furnizat codul IBAN în care se va rambursă contravaloarea produselor. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne scrieți pe email cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicării/primirii produsului. Cereri trimise pe email dupa 14 zile nu sunt luate in considerare. Clientul se obligă să notifice kkshoes.ro intenția de a returna/schimba produsele achiziționate, prin e-mail sau telefonic .
   Costurile de transport a retururilor sunt achitate de catre client. Singura excepție este în cazul unui defect de fabricație.

   Produsul trebuie sa fie trimis la adresă:
   Bulgaria, oraș Sofia 1404, bulevardul Bulgaria № 69, etajul 1,numar de telefon - +359 885 335 488, magazin Kolev și Kolev.

   Denumirea si adresă firmei: Kolev și Kolev SRL, țară Bulgaria, oraș Sofia, strada Arhitect Petko Momchilov 2-8.
   Cont bancar: UniCredit Bulbank , IBAN:BG48 UNCR 7000 1500 5511 82, BIC: UNCRBGSF
   Principalele caracteristici ale produselor sunt afișate pe pagina noastra pentru fiecare produs.
   Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului kkshoer.ro includ TVA.
   Costurile de transport si livrare nu sunt incluse in valoarea afisata a produselor pe site.
   Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, fără o notificare prealabilă a persoanelor care îl utilizează. 

 • Cumparați
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат