• http://www.kkshoes.ro/artikuli
  • Intrebări frecvente

    

   Cum să alegem marimea potrivita la pantofii pentru copii?

   Pantofii trebuie să se potrivească perfect în picior pentru a nu strange degetele picioarelor si să asigure stabilitate și mobilitate fără să limiteze dezvoltarea naturala a picioarelor. Pentru a se potrivi cel mai bine lațimea si lungimea încălţămintei, este bine să cumpărăm o masura cu 10 -15 mm mai mult decât talpa copilului. Pantofii ideali pentru copii  trebuie să aibă o talpă foarte flexibilă şi anti-derapantă, sa fie făcute din materiale naturale, şi să aibă suficient spaţiu pentru degeţele.

   Cum sa alegem încălţămintea pentru primii pași a copilului?

   În momentul în care copilul începe să exploreze lumea înconjurătoare stând în picioare, este extrem de importantă dezvoltarea corespunzătoare a tălpilor picioarelor. Pentru a garanta o dezvoltare sănătoasă a tălpilor picioarelor, trebuie să ne asigurăm că picioarele copiilor noștri se mișcă în voie. De fapt, cu cât mai mult antrenăm picioarele, cu atât mai puternice devin. Cu cât copilul se mişcă mai mult, cu atât el se dezvoltă mai bine. Cu cât copilul se joaca mai mult, cu atât mai puternice devin picioarele lui. Este cel mai bine sa lasati copilul dvs. sa mearga in picioarele goale sau în pantofi corespunzători.

   Cizme de zapadă apres ski sau cizme din piele naturala?

   Ghetele și cizmele de iarnă cu membrană KKTEX reprezinta singura varianta pentru a avea picioare calde, uscate și oferă o  excelenta respirabilitate picioarelor pe tot parcursul zilei. Pantofii cu membrana KKTEX are trei straturi diferite, fiecare dintre acestea avand un scop concret. După o zbenguială zdravănă prin zăpadă, ghetele pot fi vizibil umede, dar picioarele copiilor rămân complet uscate. Echipat cu ghete care au membrană KKTEX, copilul dvs. poate petrece o zi întreagă de iarnă la școală, bucurându-se de un confort absolut.

    

 • Cumparați
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат