• advertisement
  • Picioarele copiilor

   ANATOMIA PICIORULUI

   Picioarele copiilor sunt formate din 28 de oase, 107 ligamente şi 19 muşchi, la care se adaugă articulaţii şi tendoane ce-i asigură suport şi mobilitate. Este interesant modul în care această creație cu dimensiuni mici devine un tovarăș solid și de încredere pentru toată viața.
   Distanța parcursă de picioarele unui om în decursul vieții este distanţă egală cu 3-4 ori înconjurul Pământului. Atunci când un copil merge, sare sau aleargă, greutatea suportată de picioarele depășește de mai multe ori cea a corpului. Cu fiecare pas facut, picioarele devin mai stabile și mai puternice, menținând în același timp flexibilitate sa. Picioarele bebelușilor au o structură specială. Chiar și în primele luni de viață, picioarele copiilor se mișcă cu ușurință. Atunci când un bebeluș începe să meargă de-a bușilea, să se ridice și să meargă, se confruntă cu tot mai multe provocări. Tălpile și mușchii picioarelor suportă o tensiune din ce în ce mai mare. Din acest moment, picioarele trebuie să se dezvolte în mod activ și liber. Pentru că acest lucru să se întâmple, mușchii au nevoie de multă mișcare și de joacă. Pantofii trebuie să se potrivească perfect în picior pentru a nu strange degetele picioarelor si să asigure stabilitate și mobilitate fără să limiteze dezvoltarea naturala a picioarelor. Împreună cu medici specialiști în pediatrie și ortopedie, specialiști noștri creează pantofi care permite dezvoltarea sănătoasa a piciorului pentru că copiii sănătoși nu au nevoie de pantofi ortopedici, ci de pantofi anatomici. Pantofii noștri ofera un suport optim picioarelor celor mai mici.  

   CREȘTERE 

   Dezvoltarea generală a unui copil, inclusiv dezvoltarea mentala, necesită mișcare.

   Copiii știu intuitiv atunci când este timpul exact pentru a face primii pași. În general, copii încep să meargă de-a bușilea undeva între 8 și 12 luni. De la primul până la al patrulea an de viață, piciorul unui copil crește cu aproximativ 2 cm pe an. La fete în general creșterea înceteaza in medie la 10-14 ani, pe când la baieți la 14-18 de ani.

   De îndată ce copilul a început să meargă, pe picioare este distribuită mai multă greutate. Tălpile picioarelor și picioarele au un rol mai mare și mai important. Mușchii, ligamentele și tendoanele se adaptează în mod constant la efortul fizic. În momentul în care copilul începe să exploreze lumea înconjurătoare stând în picioare, este extrem de importantă dezvoltarea corespunzătoare a tălpilor picioarelor. 98% din copii se nasc cu picioare sănătoase. De cele mai multe ori, deformațiile acestea sunt cauzate de încălțăminte nepotrivite. De aceea, este foarte important să măsurăm picioarele frecvent și să purtăm încălțăminte de calitate.

   Pentru a garanta o dezvoltare sănătoasă a tălpilor picioarelor, trebuie să ne asigurăm că picioarele copiilor noștri se mișcă în voie. De fapt, cu cât mai mult antrenăm picioarele, cu atât mai puternice devin. Cu cât copilul se mişcă mai mult, cu atât el se dezvoltă mai bine. Cu cât copilul se joaca mai mult, cu atât mai puternice devin picioarele lui. Este cel mai bine sa lasati copilul dvs. sa mearga in picioarele goale sau în pantofi corespunzători.

 • Cumparați
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат