• advertisement
  • Pantofi pentru bebeluși de tip botoșei

   Pantofii pentru bebeluși de tip botoșei sunt special conceputi pentru mersul de-a busilea si pentru acei primi pasi importanti, dar nesiguri din viata celor mai mici. Acești pantofi sunt extrem de ușori, flexibili și moi. Sunt ușor de încălțat datorită fermoarului complet tot drumul prin pantof și sunt cea mai bună alegere pentru copii noștri. Constructia pantofilor este special dezvoltata pentru a urmari miscarile naturale ale picioarelor bebelusilor si le permite sa creasca liber. Pantofii de tip botoșei au talpa din cauciuc cu fermoar complet tot drumul prin pantof ceea ce reprezinta o tehnologie inovatoare dezvoltata de KK.  Acești pantofi reprezintă un produs unic de care fiecare copil are nevoie si sunt alegerea perfecta pentru primii pași independenți.

   Vârful rotund si mai larg asigură un confort optim și spațiu suficient pentru mișcări libere ale degetelor mici. Sunt fabricati din materiale naturale fine care sunt blânde cu pielea sensibila a bebelușului și nu provocă reacții alergice. Nu contine Nichel si Crom 6! Toate fermoarele sunt realizate dintr-un material plastic special în conformitate cu normele de siguranta pentru copii.
   Stratul superior este fabricat din microfibră, care este extrem de durabila și este ușor de curățat. Pantofii sunt cu un design modern si sunt special creati pentru a satisface cerințele ale fiecărui parinte care dorește să asigure pantofii corecte pentru primii pași ai copilului său.

    

 • Cumparați
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат