• advertisement
  • Pantofi KK

   Pentru copiii care merg de-a bușilea, se ridică în picioare și fac primii pași, oferim o colecție specială de pantofi - SLIPPERS. Aceștia sunt foarte ușori, flexibili și moi, ușor de încălțat, datorită fermoarului complet tot drumul prin pantof și sunt cea mai bună alegere pentru copii noștri. Construcția pantofilor este special dezvoltata pentru a urmari miscarile naturale ale picioarelor si le permite sa creasca liber.

    Copiii mici care merg la gradinita, cu vârsta de 4-6 ani, sunt cei mai activi când se joacă. De asemenea, la această vârsta copiii încep să își aleagă singuri pantofii. Biomecanica piciorului precum și mișcările numeroase pe care copii fac zilnic determina predominanţa modelelor sport în colecțiile noastre.

     Pentru copii care merg la şcoală, aventurile sunt în curtea școlii. Pantofii special concepute pentru copii ar trebui să ofere o protecție si confort pe tot parcursul zilei, dar și un design modern. Acestea sunt si criteriile care sunt importante pentru specialiștii noștri atunci când fac designul pantofilor pentru copii de vârstă școlară.

 • Cumparați
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат